środa, 10 listopada 2010

W lutym premiera kolekcji Sofii Karvelas

Το Φεβρουάριο έρχεται η παρθενική κολεξιόν με τη σφραγίδα της Σοφίας Καρβέλα. Αφού η μονάκριβη κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση περιπλανήθηκε ανάμεσα στη διαφήμιση και την υποκριτική τέχνη, βρήκε τελικά το μοδάτο δρόμο της. Τώρα η Σοφία θέλει να διακριθεί ως ντιζάινερ και όπως όλα δείχνουν, θα τα καταφέρει.

Άλλωστε έχει τα εύσημα της κορυφαίας ενδυματολόγου του «Sex and the city» Patricia Field, η οποία σε πρόσφατη εμφάνισή της φορούσε ρούχα που σχεδίασε ειδικά για εκείνην η Σοφία. Η τελευταία, ως γνωστόν, μαθήτευσε αρκετό καιρό κοντά στην εκκεντρική Αμερικανίδα που είναι επίσης fashion icon και έμαθε πολλά για τα μυστικά της δουλειάς. Τα εύσημα φυσικά τα έχει πάρει εδώ και καιρό από τη μητέρα της Άννα Βίσση που φοράει δημιουργίες της και πάνω στη σκηνή, κάτι που επιβεβαιώνει και η αδελφή της τραγουδίστριας Νίκη Βίσση.

Η Σοφία Καρβέλα αυτόν τον καιρό βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου άλλωστε ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια, και ετοιμάζει πυρετωδώς την κολεξιόν της, η οποία αρχικά θα παρουσιαστεί στις πασαρέλες της αμερικανικής μεγαλούπολης. Στη συνέχεια θ’ ακολουθήσει show στην Ελλάδα. Μιλάμε για ένα ντύσιμο που απευθύνεται σε εκπροσώπους του ωραίου φύλου, οι οποίες αναζητούν «κάτι πιο ψαγμένο» για να ξεχωρίζουν. Μπορεί να αγγίζει τα όρια του εκκεντρικού, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Η Σοφία έχει εντυπωσιάσει με τις δημιουργίες της γνωστούς Αμερικανούς fashionistas που μιλούν για πολλά υποσχόμενο ταλέντο στο fashion design.

Φυσικά η πρώτη που διέκρινε το ταλέντο της ήταν η μητέρα της, η οποία την παρότρυνε να ασχοληθεί σοβαρά με τη μόδα. Και τελικά, όπως όλα δείχνουν, δικαιώθηκε. Αν αναρωτιέστε για το πού θα κυμαίνονται οι τιμές στα κομμάτια που θα φέρουν την υπογραφή της Σοφίας Καρβέλα, το ρεπορτάζ λέει ότι θα είναι προσιτές και για όλα τα πορτοφόλια.

www.sigmalive.com 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz